Näyteikkuna
Ostoskori
Tyhjä
Suosituimmat
Kuusi kuutamolla
Alk. 0.67 €
Tähtikynttilät
Alk. 0.67 €
Punainen metsä
Alk. 0.67 €
Kolme joulukuusta
Alk. 0.67 €
Punaiset porot
Alk. 0.67 €

Sopimusehdot

Yrityslahjakauppa.fi pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä. Uusiin tilauksiin sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja.

1. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet tilattaessa verkkokaupasta

Tilaus sitoo Asiakasta kun Yrityslahjakauppa.fi on vahvistanut tilauksen. Asiakas on velvollinen tarkastamaan tilauksen, kun vahvistus on saapunut hänelle.

2. Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina verkkokaupan sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta.

3. Toimitus

Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. CD-joulukorttien toimitusaika on tilaustuotteilla noin 10-15 työpäivää.

Postin käsittely - ja toimitusaika on lisättävä toimitusaikaan. Ilmoitettu toimitusaika on ainoastaan ohjeellinen eikä sido Yrityslahjakauppa.fi:tä.

4. Maksutavat

Yrityslahjakauppa.fi toimittaa laskulla vain rekisteröityneille asiakkaille. Rekisteröityä voivat sellaiset yritykset ja yhteisöt, joilla on y-tunnus. Yksityisasiakkaiden tilauksissa maksu hoidetaan postiennakolla.

Käteislaskun maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä. Maksun myöhästyessä Yrityslahjakauppa.fi:llä on oikeus periä korkolain mukaista viivästyskorkoa.

Kaikki toimitetut tuotteet ovat Yrityslahjakauppa.fi:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Yrityslahjakauppa.fi:llä on oikeus halutessaan tarkistaa Asiakkaan luottotiedot.

5. Reklamaatio

Mikäli Asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan heti ilmoittaa virheestä Yrityslahjakauppa.fi:lle joko puhelimella numeroon 010 420 4445 tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@yrityslahjakauppa.fi. Virheellinen tuote palautetaan postikuluitta lähettäjälle. Palauttaminen tapahtuu reklamaation jälkeen.

Mikäli tuote on virheellinen, Yrityslahjakauppa.fi:llä on aina ensisijaisesti oikeus korvata tuote vastaavalla virheettömällä tuotteella tai palauttaa mahdollisesti maksettu kauppahinta Asiakkaalle.

6. Ylivoimainen este (Force Majeure)

Yrityslahjakauppa.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.