Näyteikkuna
Ostoskori
Tyhjä
Suosituimmat
Kuusi kuutamolla
Alk. 0.67 €
Tähtikynttilät
Alk. 0.67 €
Punainen metsä
Alk. 0.67 €
Kolme joulukuusta
Alk. 0.67 €
Punaiset porot
Alk. 0.67 €

Painatustietoja

LAATUKRITEERIMME

Kaikki painotuotteemme ovat parasta mahdollista laatua. Olemme toimineet jo pitkään erilaisten painotuotteiden parissa ja vaadimme itseltämme sekä käyttämiltämme yhteistyökumppaneilta ehdottoman hyvää laatu- sekä toimitusvarmuutta. Kaikki joulukorttimme painetaan Suomessa.

TERVEHDYSTEKSTIT JOULUKORTTEIHIN

Voitte valita annetuista vaihtoehdoista mieleisenne tervehdystekstin. Korttiin voidaan painaa myös itse laatimanne joulutervehdys. Tervehdysteksti tulee toimittaa sähköisessä muodossa. Veloitamme oman tekstin asemoinnista 45 euroa. Hinta sisältää PDF-vedoksen. Veloitamme asemoinnin vain kerran, vaikka valitsette myös logon sekä allekirjoituksien painatuksen.

YRITYKSEN LOGON TAI NIMEN PAINATUS

Kaikkien tuotteidemme hintaan sisältyy 4-värinen logopainatus. Paras lopputulos saadaan, kun logo toimitetaan joko kuvana TIFF-tiedostona tai vektorimuodossa EPS-tiedostona. Vaihtoehtoisesti yrityksen nimi voidaan painaa myös isoilla kirjaimilla, tekstityypillä Adobe Garamond Pro. Veloitamme logon tai nimen asemoinnista 45€. Hinta sisältää PDF-vedoksen. Veloitamme asemoinnin vain kerran, vaikka valitsette myös oman tervehdyksen sekä allekirjoituksien painatuksen.

ALLEKIRJOITUKSET

Allekirjoitukset voidaan painaa myös valmiiksi kortteihin. Riittää kun kirjoitatte allekirjoitukset paperille ja postitatte meille tai skannaatte ne itse riittävällä tarkkuudella (1200 dpi) TIFF-tiedostoksi. Veloitamme allekirjoituksien asemoinnista 45 euroa. Hinta sisältää PDF-vedoksen. Veloitamme asemoinnin vain kerran, vaikka valitsette myös logon sekä oman tervehdyksen painatuksen.

YLEISET- JA PMS-PAINOVÄRIT

Yrityksen logon tai nimen ja tervehdystekstin painamiseen on käytettävissä neljä eri väriä: musta, harmaa, punainen ja sininen. Halutessanne voimme käyttää painatukseen myös yrityksenne omia värejä. Mainitkaa tilauksen yhteydessä PMS väri/värit tai lähettäkää värimalli tilauksen mukana. Huom. PMS-väreillä minimitilaus 500kpl.

CD- TAI DVD-LEVY JOULUKORTIN SISÄLLÖKSI

Voitte valita halutessanne kortteihin CD- tai DVD-levyn 10 eri vaihtoehdosta. Valittavissanne on jouluista musiikkia, Suomalaisia klassikkorunoja sekä vanhoja mykkäelokuvia.

KLASSIKKOELOKUVAT JA RUNOLEVYT

Klassikkoelokuvien ja runolevyjen hintoihin sisältyy logon 4-väripainatus. Lisähintaan saatavana PMS-painovärit.